Hogescholen

Anders en slimmer werken

De tijd is rijp voor anders organiseren
De wereld verandert razendsnel. Diensten en producten kunnen van de ene op de andere dag verouderd zijn, structuren blijken niet meer te werken. Ondernemers die niet meebewegen worden moeiteloos ingehaald. Ze missen het vermogen met de vaart van de uitdagingen mee te gaan. Met oude oplossingen proberen nieuwe uitdagingen op te pakken. We zijn toe aan een nieuwe manier van organiseren waarbij het beste in mensen naar boven wordt gehaald. Maak werk van je organisatie; meer bezieling en doelgerichter.

Leuker werken
Zelf sturing geven aan je eigen ontwikkeling. Je ben niet alleen medewerker, maar juist gewoon een 'mens' met al je kwaliteiten en capaciteiten. Onderdeel uitmaken van een organisatie waar je trots op bent en bij wilt horen, die levendig en succesvol is en waar jezelf invloed en een bijdrage kunt leveren met alles wat je in huis hebt.

Livvit
Iedere hogeschool en –medewerker kan (gratis) gebruik maken van het arbeidsgerelateerde zorgpakket Livvit. Het is een pakket van voorzieningen en diensten, die de hogescholen en hun medewerkers kunnen gebruiken om verzuim te voorkomen en de gezondheid te bevorderen. In het Livvit overzicht hiernaast zie je wat LTC voor je kan betekenen.

 Wil je meer weten of een afspraak maken, bel dan met Sjaak Overbeeke of Caroline Waanders